Чудо невиђено на сцени Мтс Дворане – Врхунски хармоникаши засвираће уз оркестар “Gipsy Rhapsody band”

Концерт који ће се одржати у МТС Дворани 22. новембра од 20:00 “Перица Васић и Gipsy Rhapsody band – Црно бели свет” увелико је у припреми, како са пробама тако и програмом.

Занимљива ствар је што ће се те вечери на сцени појавити нека од највећих имена солиста на хармоници; Миша Мијатовић, Аца Чергар, Борко Радивојевић, Бане Васић, Иван Радовановић, Аца Крсмановић, Муарем Кебић, Зоран Ђорђевић.

На идеју до оваквог избора дошли су фронтмен оркестра Перица Васић и организатори из продукције Звуци Србије, јер ће како кажу са мелосом Gipsy Rhapsody banda који је несвакидашњи и другачији од чисте народне музике у новим арнжманима, хармоника ће засвирати у потпуно новом издању, како би публика имала један нови музички доживљај до сада невиђен.

– Замислите двадесет двоје људи из мог оркестра у новим аранжманима, специјално писаних за ову прилику, па још хармоника на све то. Када се буде засвирало то ће бити празник за уши. Велика ми је част што ће овакви хармоникаши извести нумере свако у свом препознатљивом стилу, а публика ће моћи да чује циганску, шумадијску, румуниску музику и још штошта те вечери – рекао је Васић

Организатори најављују да ће поједини хармоникаши који буду били гости отпратити неке од певача, који ће такође бити гости на овом музичком спектаклу.

Певачи који ће запевати на концерту су; Бајага, Славко Бањац, Аца Илић, Биљана Јевтић, Радиша Урошевић, Надица Адемов, Јана, Јелена Броћић, Немања Кујунџић, Наташа Стајић, Беки Бекић, Зорица Минић, Раша Павловић, Данка Стојиљковић, Барбике, Перица Васић, Ферид Авдић, Ренато Хенц, Перица Вељковић, Жика Срем. Пијанисти Александар Ковачевић и Влада Маричић. Виолочелинсткиња Ана Руцнер.

Карте  су у продаји на благајни МТС Дворане и Тицкет.рс

 

 

Звуци Србије

Фото: youtube/instagram