“Краљице народних весеља”наступиће 22.новембра на концерту “Црно бели свет”у Мтс Дворани

Најављени концерт који ће се одржати 22.новембра у Мтс Дворани “Перица Васић и Gipsy Rhapsody band – Црно бели свет” увелико је у припреми.

Поред многих познатих извођача и иструменталиста наступиће и један број певачица, које у народу називају “Краљице народних весеља”

Једна од њих је нашироко свима позната Јана, певачица која је тражена како на нашим просторима тако и преко, где кажу да прави најбоље журке где год да се појави. Од млађег нараштаја на најављеном концерту наступиће Надица Адемов певачица која у клубовима и на приватним весељима има велики број како млађе, тако и старије публике. Биљана Јевтић је такође неко ко ће отпевати неке од својих хитова те вечери и пружити ужитак публици у својој префињеној интерпретацији. Ту ће бити и чувене сестре Барбике које својом заједничком изведбом све присутне увек засене и оставе без текста. Такође од млађих певачица које људи воле да виде на својим приватним весељима, а наступиће на концерту су и сестре Мира и Ана Јовановић и Наташа Стајић.

Како сазнајемо од организатора “Звуци Србије”,  неке од ових певачица пратиће и хармоникаши Аца Чергар, Борко Радивојевић, Бане Васић као и многи други уз оркестар “Перице Васић и Gipsy Rhapsody band”.

На концерту ће поред најављених наступити и Бајага, Славко Бањац, Јелена Броћић, Аца Илић, Радиша Урошевић, Беки Бекић, Раша Павловић, Немања Кујунџић и још пуно идтрументалиста и певача.

 

Карте су у продаји на благајнама Мтс Дворане и свим продајним местима Тицкет.рс

 

 

Звуци Србије

Фото: Youtube printsccren