Волите певање? – “Поп хор Чачак”

 

Уколико волите добру музику и добро дружење, упознајте се са радом новоформираног хора, “Поп хор Чачак”. Оно што је посебно код овог хора је убеђење да свако може да пева и да свакоме треба пружити прилику да се у томе окуша. Некада врхунски музички резултати нису оно најважније, често је то добро дружење, заједничко уживање у музици и квалитетно проведено време.

Хор почиње са радом 1. марта 2022. године, а пробе ће се организовати сваког уторка од 19:30 часова у чачанској Гимназији. Сви заинтересовани могу се пријавити СМС поруком на број телефона 0641949110, преко Инстаграм профила @pop_hor_ca или могу доћи лично на пробу. Добродошли су сви од 7 до 77 година. За аудицију није потребна никаква припрема, јер ово није хор који има такмичарске аспирације. Идеја је да се придружите и у пријатном друштву, уз популарну музику, квалитетно и пријатно проведете време. Хор ће припремати и изводити најпопуларније хитове светске и домаће поп музике. Првих месец дана чланарина је бесплатна за све полазнике.

Хор ће водити професор музике Ненад Азањац. Средњу музичку школу завршио је у Kрагујевцу и студирао музичку педагогију на универзитету у Београду. Од 2002. године па до данас ради као професор клавира и певања, а наступа као пијаниста и певач. Последњих шест година припрема и прати певачке ансамбле на прекоокеанским крузерима.

 

 

Звуци Србије

Фото: Поп хор Чачак/ Инстаграм