Од вечерас пун Месец у Ваги почиње да мења живот овим хороскопским знаковима

 

Пун Месец од вечерас ће бити у кардиналном, ваздушном знаку- Ваги.
Већ од ране зоре кренуће кроз овај дипломатични и жељан љубави, Венерин знак.
Остаје пар дана, а 28.03. најјаче делује!

Емоције су под лупом као и односи било да су емотивне или пословне природе.
Пуна фаза Месеца тражи од нас да завршимо све оно сто смо почели у последњих неколико недеља, а знак Ваге и бројни аспекти које ће у свом ходу ово небеско тело правити (Опозиција са Сунцем у Овну, тригони са Јупитером и Сатурном. Као и са Марсом у Близанцима, квадрат са Плутоном у Јарцу при крају свог боравка у Ваги) показују да ће многима ово бити знамење за нове могућности, прилике и увиде па како коме али свима нама емоције су јаке, нервоза такође па и осећај да оно што нас стеже и смета морамо по осећању хитности да искажемо, покажемо или напишемо, а најпре урадимо. Диспозитор Пуног Месеца је Венера у Овну, а она је ту импулсивна често са вишком мушке енергије и снаге. Немојте се моје даме зачудити ако изненада на ваша врата бане мушка фигура од које већ месецима се склањате из страха да вас опет не повреди. Можда ће многима стићи “… То писамце на дисплеју…” па доживите адреналински удар у неверици од кога је.

Мушкарци могу осетити дозу инфериорности јер ће их смели позив на љубавне игре затећи помало неспремне. Она је сада у енергији Амазонке, ратнице и заводнице и не може се игнорисати сила еротских жеља.

У сфери пословних договора доминира брза и оригиналана акција и то од људи који су пријатељи, долазе преко интернета и вуку јаке политичке везе и везице. Жеља за новим кругом односа, освеженим емоцијама у свим јаким кармичким односима који још нису истрошили властити потенцијал.

Дакле, у наредним данима тј. недељама трагаћемо за узроком и последицама откривајући тајну акције и реакције сваког чина, намере и оног осећаја тј. чежње за унутрашњим балансом који измиче због страсти коју потискујемо или пак форсирамо?!

Пун Месец у Ваги најјаче ће деловати на КАРДИНАЛНУ четворку: Ован, Рак, Вага, Јарац као и на све оне који у својој карти имају личне планете и тачке у наведеним знацима.

Сарадник : Сања Симовић, астролог, 064/029-10-93

Фејсбук страница – АстроКарта

Фото: Илустрација

Звуци србије