Недељни хороскоп

Данас је тачна конјункција Јупитера и Сатурна на 0 степену Водолије и то баш на дан Зимске краткодневице што у преводу наглашава Нову социјалну еру у којој би требало да дође до замене енергија, квалитета и у којој ћемо имати слободу да будемо своји, ослобђени лажног морала.

Хајде да видимо где и како ова велика коњукција делује на сваки знак…

 

 

ОВАН : Наредна година могла би вам донети лакше остварење замишљених планова и жеља и утицати на проширење круга утицајних контаката… Коначно добијате конкретне плодове своје каријере.

 

 

БИК: Велика коњукција се одиграва у пољу ваше каријере па највљује период великих промена не само у каријери већ и у статусу, заправо нуде се нове могућности. Уздизање и утврђивање позиције као и могуцност за склапање трајних партнерстава.

 

 

БЛИЗАНЦИ : Велика коњукција код вас се дешава у пољу закона, иностранства, високог образовања и пре свега у пољу вере и виших аспирација.

Дакле, они који студирају као и сви они који очекују важна документа, сертификате могу очекивати у наредних 12 месеци. Многи од вас ће пожелети да отпутују па су могуће и такве промене већ након фебруара… Оно што је најважније да се враћа реални оптимизам тј вера у сопствене могућности.

 

 

РАК : Многи ракови ће доживети личну трансформацију захваљујући овој великој коњукцији… Многи могу добити потребна средства за даља улагања док они који желе проширење породице сада могу на то и рачунати. Добијање кроз друге људе уз уложени труд јесте кључ ове велике коњукције.

 

 

ЛАВ: Многи лавови могу добити кроз своје партнере, док ће многи од вас исте за даљи живот тек пронаћи у 2021. Што наравно зависи од тога да ли сте слободни и у ком животном раздобљу. Многи лавови који раде са клијентима могу увећати своју моћ или утицај што се наравно одражава повољно и на поље финансија и каријере.

 

 

ДЕВИЦА :Многе девице ће ову коњукцију осетити кроз потребу да мењају своје радно окружење у виду реорганизације, рада са новим клијентима као и додатне пословне активности. Ово може бити добар знак за сређивање лоших навика, а многима се може одразити као потреба да кроз промену животног простора побољшају своје расположење.

 

 

ВАГА : Промене које долазе многим вагама најављују период љубави и то оних судбинских па некима ће се значајне промене догодити кроз децу која су већ у фази одвајања било школовања било сопственог потомства што опет зависи од узраста и примарних жеља..

Свакако да ће многе ваге пронаћи своје задовољство.

ШКОРПИЈА : Добро је за преуређење, увећање и пресељење… Дакле, велика коњукција најављује промене у вези приватног простора или приватног посла зависи у ком домену је потребно усмерити снагу и средства. Овде је реч о великим трансформацијама…

 

 

СТРЕЛАЦ: Корист од транспорта, комуникација, краћих боравака у иностранству и наравно увећања знања… Како година буде пролазила тако ће се утицај коњукције и реализовати…

 

 

ЈАРАЦ : Ваша кућа новца и вредности сада је наглашена па ће многи од вас бити у ситуацији да праве одређене промене на овом пољу. Обично је ово знак да новац може доћи кроз стране клијенте и инвестиције што би могао бити резултат претходних акција.

 

 

ВОДОЛИЈА: Сатурн и Јупитер својом коњукцијом сугеришу на личне, психофизицке промене… Могуће је да осетите своју зрелост, промене кроз стране утицаје и да се наметнете својој околини као доминантна јединка.

 

 

РИБЕ: Ово је раздобље када радите на својим менталним квалитетима и добро је за све оне рибе које раде иза сцене и у затвореним институцијама и стерилним условима јер награда великих ауторитета долази већ у првом кварталу 2021. Кључ је у коришћењу властитих капацитета…

Многи који планирају селидбу негде поред воде на север могу своје намере и реализовати.

 

 

Ово су неке од општих предвидјања, прецизна и лична су једино могућа израдом своје наталне карте.

 

 

Сарадник : Сања Симовић, астролог, 064/029-10-93

Фејсбук страница – АстроКарта

 

Фото: Илустрација

 

Звуци Србије