Највећи музички догађај стиже нам ове јесени – Концерт “Перица Васић и Gipsy Rhapsody band”

Оркестар “Перица Васић и Gipsy Rhapsody band” поводом концерта” 22. новембра у Мтс. Дворани одржали су конференцију за медије. Одговоре на питања су давали Перица Васић фронтмен оркестра, Аца Илић, Наташа Стајић и организатори овог концерта Немања и Мића Кујунџић из продукције Звуци Србије.

-Увелико пробе су у току, са певачима се договарамо око нумера које ће изводити уз нове арнжмане које реаписујемо специјално за ову прилику, а има их баш пуно. 22. члана мог оркестра ће те вечери бити на бини, па то све треба спремити на најбољем могућем нивоу. Карте су у продаји, тако да публику очекујемо у што већем броју – рекао је Перица Васић


Као што је познато на концерту ће бити преко 30 гостију извођача; Бајага, Славко Бањац, Аца Илић, Биљана Јевтић, Радиша Урошевић, Јелена Броћић, Јана, Беки Бекић, Раша Павловић, Данка Стојиљковић, Зорица Минић, Немања Кујунџић, Перица Васић, Ренато Хенц, Наташа Стајић, Ферид Авдић, Перица Вељковић, Барбике, Жика Срем, Бане Васић, Миша Мијатовић, Аца Чергар, Борко Радивојевић, Аца Крсмановић, Александар Ковачевић, Муарем Кебић, Иван Радовановић, Влада Маричић, Зоран Ђордјевић, Ана Руцнер.

Перица је изјавио да првобитно најављена Снежана Ђуришић из оправданих разлог неће моћи да присуствује на концерту и да му је због тога криво, јер су они сарадници дуги низ година.

-На бини те вечери продефиловаће преко 50 извођача, што ће за публику бити право уживање и сигурни смо да је ово један од највећих музичких догађаја ове јесени – рекао је Мића Кујунџић, док је Немања Кујунџић из организаторске куће Звуци Србије најавио једну занимљиву гошћу виолочелинсткињу Ану Руцнер, бившу жену Влада Калембера која специјално за ову прилику долази из Загреба.

Неке од многих учесника на концерту те вечери кажу да им је част што ће се појавити на оваквом музичком спектаклу, као што су Аца Илић и Наташа Стајић који су прузили подршку на овој конференцији за медије и подржали колеге.

Концерт се одржава 22.новебра у МТС Дворани од 20:00, а карте су већ у продаји на благајнама дворане и Тицкет.рс.

 

 

 

Звуци Србије

Фото; Никола Мутић