Хороскоп за ову Недељу

 

Начињемо последњу седмицу октобра… Дочекали смо последњи ретро ход Меркура за ову 2020.

ОВАН : Ово би за многе од вас могла бити недеља компромиса и преговора… Нарочито након 28. 10. када ћете морати да одреагујете супротно вашим принципима… Као да неко много суптилнији говори уместо вас!
Пун Месец у Бику ће вам дати прилику да своје личне несигурности отресете попут мрвица са капута… Док ће многима вратити дуговања и наплате и то баш када нисте очекивали!

БИК : Пред вама је недеља када пријатељи од вас пуно очекују бар у првим данима исте… Па и ваше емоције траже ресет и постављање новог антивируса у љубавним калкулацијама… Добијате у оба света нарочито за викенд када ће енергија Пуног Месеца и Бику уствари дати дарове и кроз материјално али и кроз људе и емоционално… Бутите спремни!

БЛИЗАНЦИ : Ово су дани када дубље и интезивније размишљате о томе куда даље и на који начин… Верујте својим сновима а многи могу бити изненађени ноћним порукама од важних особа за ваш емотивни живот! Венера ће вам отворити врата пожуде… Неко ће добити нову идеју а неко нову љубав?!

РАК : Ревитализација је кренула прошле недеље тј. уласком Сунца у знак Шкорпије… па многе лоше навике и идеје су отпловиле у свет Сенки… Многи Ракови ће пожелети да своје романтичне тренутке проведу загрљени испред свог ТВ- а са вољеном особом… Они којима је романтика преко носа дошла, могу средити свој дом, напредовати у приватним сферама па за викенд у ноћи Пуног Месеца угостити своје пријатеље… Уз чашу црног вина наздравити новим договорима… Пословним што да не?

ЛАВ: Многи од вас трагају за тајнама и можда су пред сазнањима које вас воде до новог сагледавања вашег како пословног пута и имиџа тако и стратегије која не запоставља породичне обавезе! ПУН МЕСЕЦ у Бику донеће многима од вас важну подршку клијената, жена, које су јаке у свом послу а вама ће бити од користи… У најбољем контексту речено!

ДЕВИЦА : Ова недеља ће бити корисна за вас јер ћете обезбедити подршку других, нарочито партнера… И нарочито прва два дана текуће седмице! Опрезно у саобраћају средином недеље нарочито ноћу и када идете у рикверц!
Након 28.10. кућа новца и личних вредности заштићена је од стране Венере у Ваги… па ће многи ид вас имати добре наплате у добре договоре!
Важне вести из Иностранства долазе већ крајем седмице па вам Пун Месец у Бику дели благодети које сте чекали дуго времена!

ВАГА : Апсолутно доминантни и упадљиви већ од 28.10. када ће вам ваша Венера донети прегршт прилика у виду нових љубави… А Пун Месец у суботу и новчане добитке… Па дуго сте били у изолацији емотивно новчаној зар не?

ШКОРПИЈА: Сунце за вас сија а ретро Меркур говори и открива и најтајније тајне… Можда нису све пријатне али лече од вишка лажи и обмана!
Многи могу волети тајно али бе за дуго јер Пун Месец у Бику вас доводи у ситуацију када ћете бурно и емотивно реаговати па исте ставити испред рационалног… Време је давања за вас па немојте жалити јер ћете бити промењени на крају овог ретро циклуса…

СТРЕЛАЦ : Први дани недеље ће бити за вас динамични и помало стресни… Но, када Венера уђе у ваше поље пријатељства, жеља и мрежне комуникације… Очекујте заштиту и подршку важних људи али и остварење старијих жеља… Дуго сте чекали ове дане! Креативност у свакодневном животу је ваш сан који вам долази већ од 31.10. са Пуним Месецом у Бику!

ЈАРАЦ: Почињете радну недељу веома ужурбано проводећи више времена по околини или на телефону… Реоганизујте свој пословни живот већ од 28.10. уз помоћ људи који вас заиста воле… Слободни Јарчеви могу преко посла упознати своју сродну душу!

ВОДОЛИЈА :Ово је седмица када сте пуни питања о томе где и како организовати своје ресурсе…
Многи су разапети измедју два посла, две могућности, две особе… У суботу 31.10. добићете потребну подршку или знак како и с ким даље… Ослушкујте тишину…

РИБЕ : Улазите у ову недељу превише емотивно али и расположени за нове успехе и могућности… Многи од вас су на путу нових сазнаја и учења па ће открити да за нове информације не морају далеко да иду… Ту у комшилуку је почетак… Односно, увек је ту око нас кључ истине док су нам очи упрте у даљину!

 

“Звуци Србије”

 

Сарадник : Сања Симовић, астролог, 064/029-10-93

Фејсбук страница – АстроКарта

Фото: Пихабај