Хајде да погледамо како ће бити сваком знаку у наредној седмици

 

ОВАН: Улазите у понедељак са великим пословним очекивања и жељама… ослобађајћи себе сувишног баласта. Венера у Девици штити ваше радно поље, здравље и навике. Многи Овнови ће пожелети да дефинишу пословни успех! Они слободни могу своју љубав доживети преко радног места било свог било будућег партнера или партнерке! Важни датуми су 9.и 11. када ћете добити прилику да покажете све оно што сте у претходном периоду створили јер ово је година трансформације статуса, каријере, положаја!

 

БИК: Понедељак је дан када ћете све своје одлуке доносити са пуно емоција, жеље па и страсти јер директни Плутон доноси трансформацију свега у шта сте раније веровали а Месец у Бику појачава осећајност!
Венера је ушла у ваше поље деце, хобија и љубави коју другима пружамо у Девици је па сада многи могу бити окренути жељи и намери да добију дете, они слободни се могу заљубити, док они који су у стабилним везама могу спојити лепо и корисно па од хобија и профитирати! Они који већ имају децу могу разрешити кључна питања у вези својих потомака!
Посебно 7.10. Искушења али и изненађења долазе кроз млађе људе и децу.
Застита долази кроз добру енергију дату нам од Јупитера који прави секстил, повољан енергетски аспект са Нептуном, па ће вера, добре речи наћи пут до срца
најмилијих.

 

БЛИЗАНЦИ: Недеља која је пред вама може почети врло ужурбано и радно, нарочито онима који имају своје приватне послове, раде у кући и у вези са некретнинама.
Обратите пажњу на период од 7.до 11. када можете изненадити и сами себе мењајући оно што сте у претходном периоду одлучили. Можете променити своје планове, путеве и ући у веома изазовне разговоре који крше радну етику и правила!
После 11.10.талас добре наде и позитивизма води вас ка новим могућностима, нарочито оне Близанце који желе отпутовати, којима је потребна помоћ и потврда од важних институција државног ранга.

 

РАК: Месец је у Бику а то на вас делује веома инспиративно и буди жељу да се подигнете из летаргије којој сте итекако склони!
У наредној недељи позжелећете да одмерите снагу са неким блиским из ваше околине, али немојте сећи преко колена јер ипак смо у години која је Јарчева и у којој ће време показати ко је какав и са којим намерама!
Посебно психолошко искушење можете имати већ од 9.10. и пробајте да у тих пар дана испразните све своје фрустрације како бисте већ 11.10. били у могућности да кроз партнерства доживите позитивну енергију, подршку и помоћ!

 

ЛАВ: Новчане недоумице, разрешавање старих дугова, ће бити актуелни наредних дана.
Све што сте у претходном периоду бацали под тепих подиже се и тражи разрешења заједно са директним ходом Плутона, од породичних односа, преко питања везана за имовину и улагања у исте.
Искористите наредне дане како бисте показали своју супериорност. Нарочито од 9.до 11.10. када се у емотивни животу дешавају изненађења. Енергија Девице је доминантна која је многим Лавовима умирујућа и отпушта страхове и блокаде!

 

ДЕВИЦА :Ви сте сада заштићени Венером која ће боравити у вашем знаку све до 28.10.
Наредна недеља вам доноси важне одлуке, изненадне састанке и позиве нарочито 7.10. када можете сами себе запањити јер ипак сте навикнути на рутину и сигурност које сада одбацујете зарад љубави и страсти! Јупитер и Нептун у секстилу 11.10. дају вам веру али и жељу да пробате нове, другачије ствари…

 

ВАГА: Почетак недеље је под утиском викенда иза вас. Емотивни живот је у фокусу све до средине недеље тачније до 7.10. када ће Меркур направити опозицију са Ураном, па ћете своју пажњу усмерити на новчана тј. материјална питања… Немојте претеривати у трошењу, а своја улагања пажљиво размотрите и дефинишите.
Многе Ваге ће пожелети да разреше породичне односе, да своју енергију и новац усмере у дом, лепе ствари за свој мали кутак нарочито 11.10. када ће провести слободне сате са својим најмилијима…

 

ШКОРПИЈА: Владар вашег знака је кренуо директно а ви сте кренули ка суштинској трансформацији. Наредни дани вам пружају могућност да се повежете са важним људима, пријатељима и да будете звезда социјалног живота!
Нећете запоставити ни свој посао па можете спојити лепо са корисним, па ће ммоге Шкорпије добити баш кроз људе који их воле и поштују. Већа потрошња новца може бити забележена 7.10. као и 11.10. али то је ваш начин да покажете захвалност онима који су у претходном периоду били уз вас када вам је била потребна подршка и утеха!

 

СТРЕЛАЦ : Улазите у седмицу када можете имати проблем са околином због вашег шефовског става или боље рећи, крутост изазвана унутрашњом стрепњом и страховима изазива код других побуну и негодовање.
Дани попут 7. 8. и 9. нарочито могу изазвати код вас потребу за сувишном дискусијом како са партнером тако и са сарадницима тј. колегама.
Владар и сувладар вашег знака, Јупитер и Нептун ће од 11.10 до 13.10. бити у секстилу па ће обиље нових могућности и срећних ситуација дати излаз из претходно кризног периода.

 

ЈАРАЦ : Почетком седмице можете осећати прилив емоција, енергију трансформације која би требало да да суштинско ја и обрте који нуде кључна решења! Ово је година када се одбацује све што је старо и потрошено, како би се направило места за нову енергију и могућности. Овај квартал је завршни степен метаморфозе!
Потрудите се да од 11. 10. ухватите све своје снове које сте сањали и претворите их у реалност. Породица и партнери осећају ваш труд и напор који улажете како би постали најбоља верзија себе.

 

ВОДОЛИЈА : Поље каријере и промена у вези исте отвара се већ од 5.10. а многе водолије добијају изненадне вести и неочекиване обрте и могућности већ од 7.10. ла ће многи припадници овог знака бити разапети измедју каријере и породице трудећи се да ни једно поље не заостаје.
Пазите на речи и обећања јер мозете исхитрено рећи и обећати оно што нисте у стању да завршите и испуните.
Љубав се сада показује кроз конкретне акције и дела.

 

РИБЕ :Почетак недеље је добар да покажете своју сензуалност и приврженост партнеру, ово важи за све оне који су заузети док се многе слобне јединке овог знака могу заљубити и то све док је Венера у Девици тј. у пољу партнерства и брака.
Многе Рибе ће пожелети да заблистају на пољу каријере, посла и нових сазнања па ће се жестоко борити да додју до жељене позиције освојивши поверење надредјених тј. људи који су за њих природни ауторитети јер овај знак је обдарен огромном интуицијом која ће бити екстремно јака већ од 11.10. јер су оба владара у повољним енергетским токовима. Јупитер са Нептуном прави тада секстил пружајући енергију која гради љубав, веру и наду која се даље прелива на особу и њено вољено окружење. Рибе умеју да буду емоционално манипулативне само док не пронађу себе и предмет своје љубави и креативност када постају топле, поуздане и самоуверене тј. срећне!!!

„Звуци Србије“

 

Сарадник : Сања Симовић, астролог, 064/029-10-93

Фејсбук страница – АстроКарта

 

Фото: Илустрација