Недељни хороскоп

 

ОВАН:Многи од вас ће успети да нађу решење за пословне и материјалне дилеме а на љубавном плану можете очекивати интересовање па и распитивања млађих особа које вам долазе преко радног места или у самом радном амбијенту. За вас нарочито занимљив и плодоносан период мозе да буде већ од почетка викенда. Доношење коначних емотивних одлука!

БИК Прва декада знака и подзнака у бику може доживети и осетити партнеров преображај, обећање и признања која воде у нови доживљај везе или брака. Бикови који се баве трговином, јавним послом тј радом са клијентима могу очекивати чешће трансакције, подршку младих али успешних људи, важне договоре и уговоре… Након 2.10. богатији емотивни и социјални живот.

БЛИЗАНЦИ Владар вашег знака почео је дуг боравак у Шкорпији и најавио сезону чишћења на пољу здравља, лоших навика и радног места.
Пословима и обавезама приступаце се озбиљније, дубље тј још детаљније. Многи од вас ће се одлучити за пресељење и редекорацију дома правећи од њега мало љубавно гнездо.


РАК Било да сте знак или подзнак Рак, седмица пред вама је седмица у којој ћете, оснажени Меркуром у Шкорпији, у пољу деце, љубави и хобија, осмишљавати креативне моменте и више времена посветити млађем нараштају,новом хобију, старој а опет новој љубави!
Успех везан за пословне путеве и преговоре!

ЛАВ У наредној недељи фокус ће бити померен на породична питања, некретнине, приватне послове… Рационалније приступате оваквим темама већ од 2.10. долазећи до суштине и налазећи решење.
Љубавни догађаји нису у фокусу док се не реши питање важног уговора, документа, папира.


ДЕВИЦА У наредним данима, нарочито када Венера проспе своје дарове пред вас, након 2.10. добијате жељу за улепшавањем, сређивањем па ће многе даме скренути пажњу на себе а многе мушке Девице ће се жестоко заљубити знајући да су нашли ону праву.
Очекује вас пуно краћих путева, телефонских разговора, порука и проналажења решења за проблеме за које сте мислили да су нересиви!
Могла би стићи дуго очекивана подршка са друге стране тј. пословни одговори које сте дуго пеизељкивали.


ВАГА Изазови долазе само за оне припаднике знака који воле тајно и који морају крити осећања!? Једна реч или гест, порука могла би бити назнака за почетак краја…
Окренутост ка решавању сопствених блокада из прошлости пут су ка бољој самоспознаји…
Новчане трансакције, пословни договори долазе брзо али не и лако јер ћете уложити све расположиве ресурсе.


ШКОРПИЈА Меркур је у вашем првом пољу личности па ћете радити све како бисте се осећали боље, виталније и млађе. Ваш начин говора може друге људе уплашити и одаљити па би ваљало своје речи и идеје преточити у прихватљивији мод. Можда ћете пожелети да својим пријатељима приредите лепо и корисно изненђење јер ви сте свесни да се добро добрим враћа!


СТРЕЛАЦ Недеља пред вама је недеља разоткривања туђих емоција и намера! Можда ће и ваша осећања неко скривено пробудити и то преко посла! За вас на пољу каријере од 2.10. креће време лепих дешавања а поготово за оне који се баве јавним послом, креативним занимањима, радом са женама. Заслужили сте награду у претходном периоду.


ЈАРАЦ Припремате се у овој недељи да реализујете своје највеће жеље и замисли. Ослањати се на пријатеље за вас није обичај али наредних дана вам они пружају прегршт нових могућности.
Многи Јарчеви ће покренути важне послове, срести праве људе и обавити кључне разговоре и то већ од 29.09.
јер су у години судбинских разрешења.

ВОДОЛИЈА Љубав је за вас довољно добар разлог за суштинске промене у вама!
Испитујете драге људе постављајући замке и препреке кроз реч и поступак других ви схватате колико је ко веран пријатељ па после и љубавни партнер.
На пољу каријере спремни сте за нове изазове… Неки од вас ће се одлучити и за додатне послове! Прва декада знака би требало да има изузетно занимљиву и плодну сарадњу у недељи пред нама!


РИБЕ Меркур у Шкорпији вам нуди нову перспективу било да вам предстоји пут изван државе било да сте окупирани новим учењем и сазнањима… Време односа и фокуса на партнерске односе доноси вам Венера у Девици након 2.10. када ћете пожелети да са својим партнером проводите слободно време које вам је на располагању… Они слободни могли би бити рањени Аморовом стрелом и поново ставити ружичасте наочаре! У пословном смислу сте протезирани од стране млађих пословних сарадника бар онај део који ради са клијентима или у колективу.

 

Фото: Илустрације

 

Сарадник “Звуци Србије”

Сања Симовић,астролог,064-029-10-93

Фејсбук страница – АстроКарта