Недељни хороскоп – спремају се велике промене

Понедељак је дан када људи покушавају да се врате у радну рутину и док се људи враћају на своје радне задатке на Небу се спремају велике промене које ће многе избацити из исте горе већ поменуте рутине!

Помрачење Сунца, Млад Месец, Сунчева Еклипса на 23. степену Стрелца након 16 х знак је великих промена и важних догађаја у наредних 6 месеци…

Помрачење Сунца је увек знак да једна мушка фигура од ауторитета мења свој положај, своје деловање, свој курс… Некада владари а данас премијери, председници

мењају, одлазе са положаја и власти.

У социјалном смислу Сунце представља људе на врху тј. директоре, шефове, менаџере и све оне који имају своје приватне послове…

Сунце у психолошком смислу представља наш ЕГО, наше ,,свесно ја” па у оваквој ситуацији када је помрачење поред младог Месеца као да поручује да ће рационално бити под влашћу емоционалног, несвесног, готово судбинског ЈА… Преиспитивање је одавно почело у овој години али као да ће многима у наредних неколико месеци донети коначне одлуке тј. резултате.

 

Венера већ сутрадан, тј. 15.12. улази у Стрелца и многима доноси нове шансе на пољу љубави и на сегменту новчаних средстава и токова!

Као да ово све није довољно, па већ 16. Децембра Сатурн, владар судбине, карме и времена улази у Водолију најављујући спој старог доброг и традиционалног са новим, прогресивним, оригиналним…

Само три дана касније и Јупитер му се придружује па ћемо већ 20. бити сведоци почетка Нове социјалне ере у којој долази до заиста великих промена из корена!!!

 

Како и колико ће ове промене деловати на групе али и на појединца видећемо а како ће деловати на сваки знак у наставку…

 

ОВАН : Почетак недеље овом знаку даје изванредне пословне прилике, бар за оне Овнове који се боре у приватном бизнису као и оне који су у затвореним институцијама, носе униформу и боре се за бољу позицију.

Нарочито ове промене делују на 2. декаду тј све оне који су рођени почетком априла тј. од 1. до 11.

Ово може бити период када се ви ослобађате неког терета и када постављате сигуран темељ за будући успех.

Подршка великих система, важних људи тј утицајних пријатеља и наравно могућност да кроз законске регулативе и процесе остварите своје намере, планове. Отварање ка иностранству у наредних 6 месеци за све оне који то желе и раде на томе. Успех у студијама и свим облицима учења, добијање потребних сертификата.

На пољу љубави прилика да се ослободите старих заблуда, откријете информације, намере вољене особе. Доминација страсти и ватрених емоција…

 

БИК: Бикови због Урана већ одавно доживљавају изненђења и нагле промене које се у наредном периоду само јошт више наглашавају и дефинишу.

У овој фази а већ ових дана могу доживети велику спознају о себи и свом статусу у друштву а кроз призму посла и каријере.

Многи бикови ће пожелети да из корена промене свој став, свој приступ послу а они незаплслени могу доћи до посла док они незадовољни послом могу исти и променити.

Ово нарочито важи за другу декаду бикова, као и за све оне који имају на нултом или на 1. степену било коју планету.

Признаје за рад или похвале од стране важних људи као и оних који су на положају.

Контакти са иностраним партнерима, клијентима и људима који могу да утичу на ширење вашег рада и деловања.

У љубави су могуће авантуре и страст са особама које долазе са стране и из даљине за оне који су у стабилним односима постоји могућност заједничког путовања ка води са партнером.

 

БЛИЗАНЦИ :Многим близанцима предстоје важне промене на оси партнерства и заједничког живота и рада.

Промене партнера или самом партнеру су врло извесне па то све зависи од положаја личних планета у наталу тако да може се рећи о измени на пољу партнерства у смислу заједничког живота, будућности и породице за све оне који то планирају и желе.

Не би требало да реагујете исхитрено не дозволите да обмане или лоше речи покваре партнерство. Успутне тешкоће су ту да нас учврсте у вери за љубав.

Помоћ пријатеља долази у последњем моменту.

 

РАК: Кармичка година је готово иза вас па сте у њој и одрасли и сазрели јер то су лекције које се увек памте а најтеже уче.

Пред вама је период који нуди нове могућности нарочито на пољу подршке како емотивне тако и материјалне и то у вези радног места, посла, а кпд многих ракова и у вези новог пресељења тј. дома, некретнине. Већ од 21. 12.  имаћете опције отворене за нове акције и могућности.

Многи ракови могу се ослободити лоших навика па макар за то ангажовали и стручно лице. Од нутриционисте до психолога…

Многи ће себе пронаћи на послу који се тиче странаца било да је страно представништво било да је рад у иностранству…

Корист може доћи кроз интернет комуникацију, мреже и нову технологију.

Љубав кроз посао, радно место и свакодневне дужности.

 

ЛАВ: Уласком Јупитера и Сатурна у Водолију многим лавовима се покреће питање партнерства, заједнице, сарадње и компомиса…

Постојеће везе могу се подићи на виши ниво. Кроз друге људе следи подршка па је фокус на другима и откривање ваше супротности.

Многи лавови ће знати на чему су када су правни поступци у питању али све ће лакше јер сада иде период када ће љубав, забава и задовољство бити јак мотив за успех. Потомство је сада код многих у првом плану.

Однос према пријатељима може се изменити па је можда дошло време да направите у том домену велико спремање!

 

ДЕВИЦА :Ово помрачење Сунца дешава се у вашем пољу дома, приватног и породичног па ће многи од вас пожелети да промените, уложите у дом многи ће моћи да се преселе или оду и у иностранство. Оне девице које раде приватно и у вези некретнина могу пронаћи потребне инвеститоре и инвестиције.

Требало би обратити пажњу на све исхитрене реакције, на све сто је брзо и наравно испоштовати закон и правила где је то иоле могуће.

У љубави смањити жељу за доминацијом и поседовањем вољене особе.

 

ВАГА: Ово може бити прилика за вас да покажете све своје способности како вербалне тако и оне остале практичне. Можете бити све више у контакту са својом околином било посредно преко телефона или мреже било лично кроз разговоре и сарадњу са неким из родбине или комшилука.

Успех и просперитет свим вагама које тргују или послују са страним представницима надаље живе од своје личне креативности и желе да споје задовољство и рад.

Љубав са неким ко је страног другачијег изгледа и менталитета и ко долази с пута из иностранства.

Учврстићете своја партнерства сви они који су у трајним везама а припадају првој декади ваге или имају неку личну планету на нултом и првом степену било ког знака. Клоните се негативних људи и људи који су у стању да вам наруше баланс.

 

ШКОРПИЈА: Ово је период када сте фокусирани на материјално као и на своје таленте и личне вредности.

Можете остварити успех и корист кроз странце као и кроз своје вештине, унапредити и надградити исте.

Многе шкорпије ће пожелети да себе пронађу у свом  приватном простору било да раде и послују из њега било да улажу у своје непокретности.

Што се тиче љубави ту могу доживети суочавање са реалношћу па могу пожелети да мењају и ослободе се сувишних емоција тј. лоших утицаја.

 

СТРЕЛАЦ: Помрачење Сунца и Млад Месец вама падају у прво поље личних и партнерских промена па ће многе старе и нефункционалне везе бити замењене новим и бољим релацијама. Али суштинска промена долази од вас и односи се како на ваше тело тако и на вашу комплетну личност. Ово би за многе припаднике знака могао бити нови почетак и усвајање нових зивотних принципа.

Многи ће улагати у своје знање и вештине док ће многи пронаћи себе у промени рутине па и навика које су биле лоше за ваше здравље.

Више покрета за вас је више авантура па ће бити прилика да себи докажете да заслужујете најбоље.

 

ЈАРАЦ:  Многи јарчеви су у фази када би нешто променили по питању финансија, улагања и зараде. Промене на небу су знак да сте спремни да се ослободите унутрашњих кочница које вас спутавају у намери да будете јача и боља верзија себе.

У дому су могуће преправке, поправке, измене у циљу лакшег и бољег функционисања а све ово у ствари покреће немир нервозу и сукобе па се морате изборити са свим захтевима и жељама укућана.

Тајне љубави код многих биће у фокусу и могу у наредних неколико месеци престати са буду то што јесу тајне.

 

ВОДОЛИЈА: Ово је дефинитивно ваше време које долази. Важни догађаји и промене које отварају нове перспективе…. Промене долазе кроз подршку ауторитета, пријатеља и људи који деле исте вредности живота са вама. Промене кроз пријатељства и разоткривање намера и емоција тек следи.

Оса партнерства и јавности је такође наглашена па ће многе водолије себе пронаћи у пројектима који су партнерски и јавни. Требало би бити опрезан у саобраћају и начину на који изражавате своје ставове и тежње…

 

РИБЕ: Многи ће пожелети да своју каријеру промене, унапреде и поставе своје захтеве и жеље у први план.

Склоност тајнама и дуплим везама може бити фатална по ваш духовни и емотивни мир. Одлуку са ким даље можете донети у наредним данима или месецима у коначном исходу.

Изненадни одласци и краћи боравци у иностранству су могући. Управо се кроз каријеру може пронаћи решење, подршка и заштита.  Покушајте да пронађете златни средњи пут.

 

Срећно!

 

Сарадник : Сања Симовић, астролог, 064/029-10-93

Фејсбук страница – АстроКарта

 

Фото: Илустрација

 

Звуци Србије