Недељни Хороскоп

 

Још једна радна недеља је пред нама… Месец у Стрелцу даје оптимистичну енергију и ублажава ране из прошлости које нам поново крваре, захваљујући ретро Меркуру и Марсу, чији би заједнички именитељи могли бити страх, туга и немир!
Сунце ће ући у знак Шкорпије 22.10. па ће наредној седмици додати још један тон моћи и жеље да из корена променимо одређене области живота!

ОВАН : Пуни сте енергије тј. са додатном вољом и зељом решавате своје моралне дилеме. За оне који чекају вест из Иностранства као и новчане трансакције повољност све до средине недеље.
Добијате потребну подршку ауторитета захваљујући добром утицају из прошлости…

БИК: Ово су дани када озбиљно преиспитујете себе, личне односе и као да се сумња увукла у кости…
Сада је кључна улога вашег партнера који би требало да одагна емоционалне и пословне недоумице.
Могућа изненађења у виду враћања старих контакта било пословних било емоционалних. Па ово и јесте време кармичких лекција у виду личних односа.

БЛИЗАНЦИ: Месец у Стрелцу је у ствари знак да кроз друге рефлектујете своје жеље и намере. Заопочињете недељу охрабрени подршком клијената и дугорочних партнера те у наредним данима завршавате давно започете акције.

РАК: Почетак недеље може вам донети сређивање преко потребне документације, посете одређеним службама као и успех свим оним Раковима који приватно послују са странцима! Нарочито ће вам пријати боравак Сунца у Шкорпији јер то је ваше поље љубави, деце, хобија па кроз то поље вас чека дуго жељена трансформација тј. суштинско задовољство.

ЛАВ: Ова недеља би требало да вам почне љубавним дешавањима и вестима које стижу из даљине… као да ће вас то усмерити ка дому, сређивању односа у личном животу и истинским сазнањима која следе већ након 22.10. јер ваш владар Сунце улази у знак дубоке трансформације али и питања која се тичу наследства, подршке моћних и пословних људи из вашег окружења.

ДЕВИЦА : Венера је и даље у вашем знаку све до 27.10. па многе припаднике овог знака изједа љубавна сумња, слатке муке нарочито до среде када би требало да избегавате покретање непријатних разговора са партнером јер ћете тако уштедити енергију и време. Слободне Девице могу имати важне сусрете са људима из њихове прошлости.

ВАГА: Седмица која је испред вас пружа могућност да себе видите из другог угла и ревидирате своје ставове и то захваљујући подршци пријатеља и пословних сарадника. Љубав је и даље тајна или далека за многе слободне Ваге па је преписка и флерт златна средина за наредне дане.

ШКОРПИЈА : Дефинитивно сте у свом детективско – филозофском моду јер је ова фаза живота за вас пуна изазова које обожавате и коначно све што је тајно може и мора бити разоткривено! Можете наплатити своје прошле и заостале акције и дуговања било да су материјална или емотивна како коме следује. Не би ваљало да се заиграте јер батина има два краја.

СТРЕЛАЦ : Наступате врло емотивно али ипак оптимистично иако много тога сакривате и од себе и од драгих људи. Материјална страна живота биће у вашем фокусу већ од среде и четвртка док би викенд био резервисан за фамилијарна окупљања.

ЈАРАЦ : Улазите веома сањиво у прве дане радне недеље јер сте за време викенда имали исувише личних трзавица. Средина недеље је ваша у пословном и материјалном смислу постижете очекивани успех. Подршка важних пословних људи донеће вам познати осећај пословне егзалтације а у емоционалном животу нејасне слике и форме стежу вам грло.

ВОДОЛИЈА : Пријатељи вас могу изненадити почетком недеље и избавити вас из рутине коју ионако презирете. Пословна пријатељства су фаворизована јер су формула добре енергије и материјалног успеха. Посебно добри дани за добитак су петак и субота до 16х.

РИБ :У наредним данима схватићете важност вере и учења која се темеље на личној одговорности.
Рад са женама доноси добит али и ваша добра акција из прошлости сада убира плодове… Многи ће почети да живе своје снове из прошлости на које су тако дуго чекали… И то већ након 22.10.

 

“Звуци Србије”

 

Сарадник : Сања Симовић, астролог, 064/029-10-93

Фејсбук страница – АстроКарта

Фото : Пихабај