Недељни Хороскоп


Ако је до сада енергетски све што смо прошли било јако и тешко е сада тј. од 12.19.до 19.10. креће кулминација! Многима почетак јасновиђења болног али преко потребног а некима изненађења у вези драгих али скоро заборављених људи… Хајде да видимо како ће који знак доживети ове чуде планетарне вибрације :

ОВАН : Недеља пред вама захтева радикалне промене из сфере здравља, исхране па се многи припадници овог знака могу окренути ка вежби, здравој исхрани а мењајући све то као да јачају свој дух, наравно и свој ум. Ваш ретроградни владар добија друштво па са ретро Меркуром у Шкорпији даје потребу за самоанализом, регенерацијом. Негативно стање неких Овнова била би претерана сумња и стари потиснути страхови.

БИК: Многи припадници овог знака могу пожелети у наредним данима да одрже равнотежу између две стране било да су партнерски било да су пословни односи и жеља да се негативности и све неправилности исправе. Месец је у Лаву и први дан седмице је цех за непроспавани викенд. Већ од 16.10. и 17.10 многи бикови ће ући у радно успешни мод и донети пресудне одлуке у вези посла, статуса и каријере.

БЛИЗАНЦИ : Ваш владар знака креће ове недеље ретро ходом и многи ће од вас пожелети да се боље организује на послу, социјалном животу и по питању заосталих дугова, такси, докумената. Млад Месец у Ваги многим млађим припадницима знака доноси и по коју љубавну авантуру и авантурицу. И то баш преко радног места.

РАК : Финансијске турбуленције почетком недеље замениће успешна друга половина седмице.
Емоционално, многи припадници знака пролазе важне кармичке лекције схвативши да су били изманипулисани или пак да су себе заваравали гурајући под тепих многе емоције и старе љубави…

ЛАВ : Превише емотивно посматрате људе и ситуације око себе па је неопходно да схватите да нису сви искрени и ваљало би направити у социјалном животу чистку, вративши одбачене одбацујете тренутно омиљене. Ретро Меркур доноси многима од вас сређивање дома или бар регенерацију кроз породичне односе. Правна питања из прошлости сада могу бити на тапету.

ДЕВИЦА : Крећете у овој недељи помало поспано и расејано да решавате радне задатке… Али енергија је таква да сте исувише окренути ка односима из непосредне околине и да сте под утиском исте. Млад Месец у Ваги је у вашем пољу новца, а Венера је све до 28.10. у вашем знаку па очекујте нове пословне прилике и признања, а у љубавном животу враћање старог пламена!

ВАГА : Многе Ваге ће пожелети да продуже викенд али и да ураде задано и очекивано.
Креативне делатности су у моди код вас као и драги људи из прошлости које доноси ретро Меркур, а Млад Месец из вашег знака додатно подстиче обнову контаката…

ШКОРПИЈА : Ретро Меркур је у вашем знаку већ од 14. 10. до 4. 11. у сфери која подразумева и менталну и физичку сатисфакцију обично изазвану блиским пријатељским и родбинским односима… Разрешава се питање статуса а ви улазите у мод детектива пратећи људе и ситуације као на филмској траци!!!

СТРЕЛАЦ : Са пуно самопуздања и животне енергије крећете у ову недељу јер Месец у Лаву и Ретро Марс у Овну вам дају снагу и зељу да поново покренете важне договоре али емоционалне природе… Млад Месец у Ваги најављује радикалне промене многима који су у брачним односима… Постизање компромиса је кључ успеха!

ЈАРАЦ : Ово је недеља када се може много тога поново покренути бар по питању некретнина и приватног посла али и послови који дају велики печат у будућој каријери.
Процес трансформације је у току а кулминација као да тек долази након Младине у Ваги 16. И 17. Октобра.

ВОДОЛИЈА: Многе Водолије могу бити заузете пословно и запоставити породични живот већ од 14.10. али то је време дуго очекиване пословне афирмације.
Лепа љубавна дешавања могу вас изненадити након 17. 10. нарочито млађе припаднике овог знака и подзнака!

РИБЕ : Пословна дешавања за вас су прва два дана недеље преко потребна да бисте већ у среду фокус усмерили ка љубавном животу и решавали заостале недоумице на поменутом пољу. Слушајте свој унутрашњи глас и мања је вероватноћа да ћете бити разочарани!

„Звуци Србије“

 

Сарадник : Сања Симовић, астролог, 064/029-10-93

Фејсбук страница – АстроКарта

Фото : depositphotos/agsandrew