На крају лета концерти – Радио сусретања Радио Београда

На самом крају лета, Радио Београд за вас спрема два концерта. Уживајте у звуцима Биг бенда и Народног ансамбла РТС-а под отвореним небом у Чајетини и Сремској Митровици, или у директним преносима на таласима Првог програма Радио Београда.

У уторак 30. августа, у 20 часова, у Централном градском парку у Чајетини, одржаће се концерт Биг бенда РТС-а и Народног ансамбла Радио-телевизије Србије под управом Синише Вићентијевића. Учествују солисти: Ана Бекута, Радиша Урошевић, Жељко Васић, Александра Дабић, Даница Крстић и Никола Зекић. Водитељи програма Александра Паладин и Ненад Камиџорац. Концерт организује Радио Београд у сарадњи са Општином Чајетина и Туристичком организацијом Златибора.

На тргу Ћире Милекића у Сремској Митровици у уторак 06. септембра, у 20 часова и 30 минута, одржаће се концерт Биг бенда РТС-а и Народног ансамбла Радио-телевизије Србије под управом Синише Вићентијевића. Учествују солисти: Снежана Ђуришић, Биљана Јевтић, Александар Илић, Бане Мојићевић, Тања Савић, Милена Лазаревић и Никола Чутурило – Чутура. Водитељи програма су Александра Паладин и Ненад Камиџорац. Концерт организује Радио Београд у сарадњи са Градом Сремска Митровица.

 

Звуци Србије/РТС

Фото/РТС