Много промена на које смо дуго чекали!

 

Меркур ће већ 3.11. променити курс, креће директно из љупке Ваге. Затвара свој круг искушења и кармицких лекција а нама даје енергију која зове на самоспознају кроз друге, зар не? Било да су ти други наши најближи, партнери или пријатељи или пословни сарадници! Зависи где смо најтањи у којој сфери живота!

 

У Новембру ћемо дочекати и промену смера кретања ватреног Марса из Овна који је још давног 09.09. кренуо уназад а у месецу пред нама, тачније, 13.11. враћа се у директан ход и сада заиста са пуно снаге и енергије најављује борбу и жељу да кренемо напред, у ново и непознато!

 

Новембар је месец када ће се супротности поново спојити и када ће поносна Венера бити јака да довољно добро и дуго пркоси жељи Марса а да га држи уз себе и за себе… Дакле многи од нас ће се поново пробудити и наново заљубити изгарајуци у љубавним, слатким недоумицама!

 

Последњи пут ове године, Јупитер ће бити поред Плутона и то од 12.11. на истом степену нудећи многима трајну и потпуну метаморфозу, некима кроз материјално а некима кроз духовни преображај и раст!

 

Друга половина Новембра није ништа мање занимљива…

Венера ће 21.11. променити знак а самим тим и своју енергију па ће из дипломатичне и љупке Ваге ући у ратоборну али истинољубиву Шкорпију дајући емоцијама на интезитету и на страствености!

 

И на самом крају месеца, 30. 11. дочекаћемо помрачење Месеца у Близанцима па ће ваздушној групи знакова, односно Близанцима, Вагама и Водолијама дати разлог више да преокрену суштински своје појмање емотивног зивота!

 

Крећемо од прве недеље и првог знака:

 

ОВАН : Директни Меркур директном и отвореном Овну доноси борбу између питања ега и личних потреба са потребама других још увек мешајући прошлост са будућношћу , у комбинацији са страховима прошлости и будућим стремљењима па оно што се покрене 3.11.могло би кулминирати 9.11. кроз изненадне договоре, сусрете, жеље и страсти.. Дакле, седмица пред вама је пуна изненађења, обрта и кључних промена на многим животним пољима.

 

БИК: Многи Бикови се још опорављају од претходне недеље, прозивљених конфузија и као да су и 3.11.негде измедју два света и две одлуке о томе куда и како даље!

Посебно битан датум за све уметнички настројене Бикове је 6.11. када могу кроз своју креативност досегнути задовољство и ужитак а избећи лажи и обмане… Слободним Биковима 9.11.мозе донети прегршт љубавних изненадјења и прилику за новим почетком.

 

БЛИЗАНЦИ : Меркур, ваш владар знака, мења смер 3.11.и доноси жељу за самосталним успехом али и жељу да се у тиму остваре најбољи резултати… Слободни Близанци желе да обнове везе из прошлости и траже прави начин, па ће 6.11.добити прилику да покажу своје љубавне намере! Права кулминација емоција равна вулкану може се доживети већ 8.и 9.11. Срећно!

 

РАК : Многи Ракови у овом месецу могу доживети крајњу личну трасформацију која никада није ни лака ни једноставна… Окружени својим најмилијима проводите посебне сате… Већ 6.11. мозете показати велику дозу сналажљивости како бисте остали на добром смеру промена али и савладали страхове из прошлости…

 

ЛАВ: Ово би могла бити недеља важних комуникација, сусрета… У љубави се намеће питање којом вештином освојити? Нежност и отвореност или тактике и завођења? Нарочито у периоду од 6.11 до 9.11!

 

ДЕВИЦА : Планета која је ваш владар од 3.11. мења смер па и своју енергију… Носилац порука и вести доноси вам очекиване одговоре и резултате из сфере пословности па ће Меркуријанска енергија бити задовљена.

Средином недеље можете осетити пад самопуздања, сумњу и страх али већ за викенд се уздижете захваљујући правим саветима правих људи из ваше околине!

 

ВАГА: Ретро Меркур у вашем првом пољу личности довео вас је до краја трансформација и сада од 3.11. у директном ходу доноси другачији поглед на себе и своје приоритете!

Жеља за дипломатским опхођењем води вас ка Златној средини и већем успеху нарочито 8. и 9.11.

 

ШКОРПИЈА: Уз директан Меркур стижу и мирније мисли, рашчишћени рачуни са људима који су могли бити важан део личне трансформације… Обим посла и обавеза се може проширити након 5.11. па су могуће и пословне тајне које стварају додатан лични стрес са којим излазите на крај већ 09.11.

 

СТРЕлАЦ:Недеља директног Меркура обезбедила вам је мир у социјалним сферама али и жељу да се буде доминантан на послу у тимском раду. Период када ћете заблистати у пуном сјају је друга половина недеље нарочито од 4. до 7.11.

 

ЈАРАЦ: Започињете недељу са важним пословним дешавањима и изазовима који вам дају бољу радну динамику, посебно од 3.11 до 6.11. када ћете већ своје кормило окренути ка сфери партнерства и љубави која постаје доминантна већ 9.11.Искористите све добре прилике!

 

ВОДОЛИЈА: Многи припадници овог знака могу себе пронаћи у раду иза сцене тј. далеко од очију јавности!

Путовања, вести и важна документа из иностранства могу коначно стићи између 07.11. и 9.11. и тада вас вратити на реализацију старих послова. Све ово

јесте стресно али и преко потребно за ваш даљи животни план!

 

РИБЕ: Већ након 3.11. можете разрешити дилему између односа давања и узимања ресурса па немојте журити нити брзати.

Многе слободне Рибе ће имати слатке муке љубавне и то већ за викенд 7.и 8.11. док ће заузете припаднике 9. 11. чекати важна животна одлука која би могла решити питање егзистенције…

 

Звуци Србије

 

Сарадник : Сања Симовић, астролог, 064/029-10-93

Фејсбук страница – АстроКарта

Фото: Илустрација