Комедија „Краљица Снежана Прва“

Представа “Краљица Снежана Прва” у извођењу “Крушевац гета” – Комеди Реп групе која има за циљ да насмеје публику. У саставу Никола Тришић Триша и Никола Миленковић Чами, биће изведена у петак, 8. априла 2022. године, на великој сцени Културног центра Горњи Милановац.

О представи:
Живот у браку Слобадана и Снежане и њихова дневна рутина тема су ове представе. Сазнаћете како су се упознали, заволили, како је њиховој деци на фактултету, први одлазак на летовање итд… Сат и по суживота са Слободаном и Снежаном биће довољно да данима носите осмех на лицу.

О “Крушевац гету”:
У годинама пре настанка “Крушевац гета”, двојица Никола (Никола Тришић Триша и Никола Миленковић Чами) свирали су заједно у крушевачком рок бенду “Headache”.
Група “Крушевац гето” је настала у фебруару 2011. у Београду, за време студирања. Проводећи заједно студентске дане, долазе на идеју да оформе реп састав који ће се на врло духовит и комичан начин бавити општим провинцијским друштвеним темама.

Прва песма коју су објавили носи назив “Крушевац Гето”, долази до великог броја слушалаца. Пошто нису имали име групе, одлучују да она носи назив по истоименој песми. Наког тога, крећу да нижу бројне хитове, од којих су најпознатији – “Идемо на море”, “Кад ћеш сине да се жениш”, “Београђанка”, “Љубав испред Дуома”, “Слава”, “Таксисти” и “Маркет” коју су снимили у сарадњи са куршумлијским репером Душаном Копривицом (Ћаче), као и сингл “Лакат за кризу” са Сањом Вучић. Велику популарност стичу од почетка 2018. године, када на платформама Instagram и YouTube почињу да објављују духовите скечеве на свакодневне појаве у друштву и породици са карактеристичним крушевачким говором, који остварују и по више стотина хиљада прегледа, тако да постају препознати као врхунски комичари не само у Србији већ и земљама региона. Никола Тришић је 2019. године учествовао у прављењу сонгова за представу “Чекајући Годоа”, Крушевачког позоришта.

 

Почетак представе је у 20 сати у великој сали Културног центра.

Цена улазнице је 800 динара.
Информације и резервације: 032/711.119

 

Звуци Србије

Фото: Културни центар Горњи Милановац