Хороскоп за почетак лепших дана

 

ОВАН: Ово је период у ком можете решити нагомилане проблеме у кући или у вашем приватном пословању. Неки ће се од вас одлучити за сређивање куће и дома док ће они слободни пожелети да своје слободно време проведу гледајући омиљену серију или филм. Осећај да немате довољно времена за све што сте планирали да урадите је врло вероватано…

БИК: Многи бикови у наредним данима моги добити жељу да више причају или се више друже са старим пријатељима, а неки се могу поново наћи измедју две” ватре “, па ће своју наклоност изразити најпре преко порука или друштвених мрежа, или на краћем путовању. Бик је врло практична природа па често спаја лепо са корисним. Новац и пословне шансе указују се преко блиских жена или рођака.

БЛИЗАНЦИ : Наредни дани су за многе од вас дани када размишљате о личним талентима и добити које долазе од истих. Време када можете додатно зарадити, с’ тим да увек будете опрезни у случају да радите полуиегално тј. не плаћајући порез и остале обавезе, код улагања и оправдавања веће количине новца. Љубав је за вас скоро увек вечна дилема па није ни чудо ако се многи од вас поново нађу у љубавном троуглу.

РАК: Дани када ће многи од вас осетити талас позитивне душевне плиме. Право је време да урадите нешто за себе или на себи и да послушате савет благонаклоних жена из вашег окружења. Ракови који су дуго чекали да добију свој посао из креативних свера рада у периоду од 11.07. до 17.07.могу коначно и одахнути јер небо је на вашој страни.

ЛАВ: Они слободни и сви који се тако декларишу, могу ући у тајну везу која може понети статус ванвремске или оне прошложивотне. Нарочито они Лавови који су у
златним средњим годинама. Заузети Лавови се могу окренути креативном раду, као и раду иза сцене и потражити инспирацију поред воде, зашто да не?

ДЕВИЦА: Пријатељи, мрежа и групне активности су тема у наредном периоду за многе слободне девице. Многи ће од вас наћи успех и благостање преко важних познанстава док ће они слободни добити кључну поруку која би их могла вратити у прошле дане или године. Враћање на прошле лекције врло је могуће поготово код оних девица које су побегле из једне везе или пријатељства. Похвале за рад као и награда долазе кроз ауторитете.

ВАГА : Усмереност пажње на каријеру, поготову све оне Ваге које раде приватно или од куће. Помоћ и подршка долази кроз жене које су вам блиске као и потврда за претходно извршене акције и дела. Особе из поља каријере могу показати наклоност али везе које сада стварате још увек не могу бити отворене тј. јавне. Прошлост није затворила врата.

ШКОРПИЈА : Доћи до суштине одувек је био ваш мото. У наредним данима многи ће учврстити своја партнерства и пробати да смање негативан утицај околине и прошлих акција и контаката. Враћање добрих дела показује се управо кроз блиске људе који долазе из другог града или државе. Добијање добрих вести по питању важних докумената и судских поступака. Време за усвајање нових животних образаца.

СТРЕЛАЦ: Венера сада може утицати на вас тако да пожелите да се ослободите свих оних негативних емоција у себи, као и људи који негатвну енергију преносе на вас.
Ово је добар период за рад на свим имовинским питањима које сте започели у претходним данима.

ЈАРАЦ: Разапестост између приватног и јавног живота утиче да се осећате растрзано и под стресом, па одлучите шта су приоритети и у ком смеру улажете време и енергију, ако сте у прошлости поступали исправно сада следи награда кроз друге људе и партнерска удруживања.

ВОДОЛИЈА: Венера пролази кроз поље здравља и радног места па је ово време када ће се многи припадници овог знака одлучити да своја интересовања усмере баш ка додатним, кључним пословима и бригу о свом емотивном здрављу пре свега. Многима ће радно место донети и буђење успаваних емоција, као и подршку колега која превазилази радну етику. Дакле, спој љубави и рада је итекако могућ у наредним данима.

РИБЕ : Ово су дани када ће многи од вас слободних биту на слатким мукама. Да ли остати у постојећој или запловити са неким ко је ту у ваш живот ушао тајно, и долази из прошлих времена? Изразити креативност и интуицију сада је знатно лакше нарочито у периоду од 20.до 27.јуна. Проширење приватницима уз додатно чекање због техничких проблема, кашњења уз застоје, али на крају периода раст ће ипак бити забележен.

 

 

Сарадник : Сања Симовић, астролог, 064/029-10-93

Фејсбук страница – АстроКарта

Фото: Илустрација

Звуци србије