Чедно се осећате ових дана, ево и зашто

 

Ако се ових дана осећате чудно, другачије и ослањате се на интуицију или сан. Ако имате жељу да побегнете, сањате или затварате очи пред реалном ситуацијом.То је време када Нептун, краљ обмана и варки у загрљају са Сунцем и Венером, крстари знаком Риба. Рибе јесу знак краја и новог почетка. Рибе су знак вере и Рибе су све оно што ми мислимо да нису, оно сто кријемо и од других а пре свега од себе самих.
Рибе су и музика и филм и боја и фотоапарат и четкица која сенчи девојчино око.
Сва уметничка дела овога света. Таштине и сујете уметника и велике обмане верујућих и још веће оних што не верују. Море лажи и сва морска пена која се учини у чаши пива док је испијамо у замагљеној од дима кафани (беше онамад)
Рибе, Инспирација, емоција, креација тајни и стварање кључних дела и веза. На свом Врху Света биће 13.03. када ће небом светлети Млад Месец, знак да је време да напишемо КРАЈ. И обрнемо точак у супротном смеру, смислимо добру фору за нови ПОЧЕТАК. Шта год то било, како коме пише. Неком нова песма и стих, неком нови клик, неком крик како је ко радио или осећао. Циклуси су ту да се смењују а ми смо или главни глумци или неми посматрачи. На нама је у који круг желимо ући.

 

Сарадник : Сања Симовић, астролог, 064/029-10-93

Фејсбук страница – АстроКарта

 

Звуци србије