2021 година је у знаку Водолијe – Који знакови су у напретку

Можда тако не изгледа, заправо уопште не делеује да је стигло Пролеће, али јесте. Сунце и Венера су закорачили у први ватрени кардинални знак Овна и означили Нову Астро годину. Сваки први степен говори о новим могућностима, новим виђењима старих проблема и односа.

Кардинална четворка: Ован, Рак, Вага и Јарац и сви они који у свом наталу имају неку личну планету на 0.степену могу пожелети да своје односе и послове промене и то из корена. Могу се указати нове могућности у виду подршке и то конкретне од стране мушкараца који су на положају, заступају власт, полицију или војску.Емоције су сада у енергији Ватре и то оног пламена који се тек разгорева. Овде је решење сагледати, застати и не доносити нагле одлуке.

Фиксна четворка: Бик, Лав, Шкорпија и Водолија… Добијају један импулс страственог и покретачког заноса нарочито Бикови и Лавови, јер су и Сунце владар Лавова и Венера владар Бикова сада у ватреном Овну, па ће многи од њих да се покрену и реше све оно што су одавно одлагали као да на тај начин показују жељу за сређивањем свог унутрашњег бића!

Променљиви четверац : Близанци, Девица, Стрелац и Рибе могу осетити заштиту на вишем нивоу. Као да им неки важни људи из прошлости или из далека сада отварају нови прозор баш кад су им се једна врата затворила.
Не заборавимо да смо у години која подсећа на клацкалицу. Константно смо у обртима добрих прилика и лоших околности. Савлађивањем тешких околности у ствари ми побеђујемо своје старе страхове и кочнице.

Енергија Водолије тек сада може да се искаже, с обзиром да је почела нова астро година и да је Ован симбол правог новог почетка!


Сарадник : Сања Симовић, астролог, 064/029-10-93

Фејсбук страница – АстроКарта

Фото: Илустрација

Звуци србије