Шта нам доноси ретро Марс за све знакове Зодијака

Ево шта нам доноси ретро Марс

Марс је ушао у ретро ход 09.09. и остаје до 15.11. и даље је у Овну али његова енергија је промењена и у сваком знаку другачије реагује.

Овновима може донети потребу да се окрену себи, свом телу и души радећи не само на спољном изгледу већ и на личним квалитетима.

У Бику је ретро Марс задужен за откривање и решавање свега потиснутог, заборављеног, гурнутог под тепих. Многи Бикови се морају суочити са својим највећим страховима али и заборављеним сновима и давним жељама.

Близанцима ће бити изазов на пољу пријатеља, група, планова. Требало би да обрате додатно пажњу на своје пријатеље јер ће многи Близанци направити селекцију како у пријатељствима тако и у жељи да остваре неке заостале акције…

Ракови се морају овог пута суочити са особама од ауторитета нарочито они Ракови који имају шефове тј. надређене… Многи ће пожелети да промене посао али у фази ретрофрадности требало би да развијамо стрпљење и стеатегију.

Лавови бар неки од њих могу имати учестале контакте са иностранством, могу завршити или добити потврду, сертификат, визу итд. Девице би требало да нађу начин да обезбеде већа средства, подршку важних људи… Можда и да покушају да пробуде своје жеље и страсти уместо претеране бриге и сумње у себе и вољене.

Ваге се морају суочити са изазовима кроз партнерства било пословна било емотивна и на тај начин се и ослободити негативних веза и људи око њих.

Шкорпије би требало да владају ситуацијом јер је Марс њихов сувладар а ретро енергија владара је у њиховом стилу! Успех многима који долази са закашњењем или има везе са прошлим акција и уложеним средствима.

Стрелчевима нарочито оним млађим предстоје слатке муке на пољу љубави и задовољства, враћање прошлих љубави али уз велику помпу и пажњу околине.

Јарчевима следи преокрет у личним односима, на пољу некретнина и приватног посла! Могу се завршити заостали послови али разрешити породичне дилеме!

Водолије могу ући у разрешење проблема са родбином и околином…Неки од њих могу имати додатних изазова са техником и технологијом, кашњења су могућа и код потписивања важних уговора и договора…

Рибе се у овом периоду ретро Марса фокусирају на додатну зараду, на систем својих вредности преиспитивањем себе могу наћи решење за начин даље зараде али и модела живота. Ово су само неке од општих могућности јер личне прогнозе се добијају израдом наталне карте или личног хороскопа.

Фото : Илустрација

 

Сарадник “Звуци Србије”

Сања Симовић, астролог, 064/029-10-93

Фејсбук stranica – AstroKarta

%d bloggers like this: