Недељни хороскоп

ОВАН: Наредних дана требало би да смањите напетост и осећај немира јер већ у среду можете очекивати прве плодове својих залагања. Материјални добици су могући нарочито од 24. до 27.09. као и побољшање односа са вољеном особом. У фази ретро Марса задатак је научити се стрпљењу и доброј стратегији!

 

БИК: Ова недеља би за Бикове могла да буде недеља изненађења и суочавања са подршком људи од којих то нису очекивали! Пословно, Бикови ће уложити све напоре да дођу до најбољих резултата улажући последњи атом снаге и борећи се са негативним утицајима околине или самих околности. Много ретро планета може да произведе и преиспитивања али и кашњења! Приватан бизнис, као и многи који раде од куће добиће опипљиве резултате у сваком смислу посебно 24.до 27.09.

 

БЛИЗАНЦИ: Трећа декада овог знака или подзнака може већ од уторка по подне очекивати излазак из неке тамне и сумњиве фазе…од 22.09. када Сунце удје у Вагу многе ће загрејати љубавна порука или неки други чврст доказ припадности драгих им људи.

Много више ће се давати у колективном моду, са пријатељима са којима ће имати пресудне разговоре или дешавања… Сазнања и открића туђих емоција, намера или планова отвориће им једно ново поље и другачије виђење ствари.

 

РАК: Многи Ракови биће заокупљени дешавањима на пољу каријере где би се и могле догодити суштинске измене, преломи или разговори о другачијем начину пословања. Они ракови који нису задовољни љубавним животом могли би доћи до сустине проблема ако су спремни да зароне у себе а да партнера посматрају као свој одраз у огледалу!

 

ЛАВ: Многи припадници овог знака и даље уживају под светлом рефлектора, блица, пажње других… Нарочито жене које плене својом појавом… Велика дилема за многе била би куда и како путовати? Можда је компромис не ићи далеко или одложити пут за који дан..

Јер мора тако. Бар до 29.09.када Сатурн коначно креће директно па ће се и рестрикције, бар неке од њих, смањити или ублажити.

 

ДЕВИЦА: Многе од њих могу се фокусирати на емотивни живот који као да је под велом тајне али и сумње, даљине која постоји… Новац у овој недељи могао би се потрошити на нека ситна задовољства јер многе девице ревидирају своје животне вредности, ставове и раде пуном паром на самоостварењу.

 

ВАГА: Њихово време изгледа да тек долази и то Јесењом равнодневицом и уласком Сунца на 0.степен Ваге када би требало да крену са уравнотежењем својих тасова… Многе ваге би могле да среде своје некретнине, свако према својим могућностима. Дани који су испред њих ће носити енергију рашчишћавања и ослобађања како од старих ствари и теских емоција тако и од људи са којима не могу наћи мир и испуњење.

 

ШКОРПИЈА: Седмицу започињу у дубоко емоционалном моду решене да заблистају не само интелектуално већ и практично тј. материјално и пословно. Добри дани за љубавне сусрете могли би бити од 24.до 27.09. речи ће бити пресудне а односи са комшијама и родбином могу начети неке старе теме и дилеме које би се потом до краја године и разрешиле, нарочито оне око права на имовину.

 

СТРЕЛАЦ : Окренути својим скривеним намерама и сумњама започињете седмицу. Дане који су пред вама можете искористити за разрешавање проблема из прошлости. Као да вам се преплићу живот и сан… Много страсти и жудње на крају произведу пуно жучи! Откривање туђих намера.

 

ЈАРАЦ: Владар вашег знака, Сатурн, излази коначно из ретро хода 29.09. па је ово раздобље добро да завршите све оне послове који подразумевају вашу личну креативност, посебно на пољу приватног. Било да је приватни посао, редекорација дома или рашчишћавање са нагомиланим стресом између чланова породице.

Појачана емотивност с једне стране и осецај вулканске еруптичности с друге само су крајности са којима се морате носити у наредним данима. Ово је она недеља када се ствари догађају као на траци а ви имате осећај да сте само немоћни посматрач.

 

ВОДОЛИЈА : Многи прупадноци овог знака ући ће у радну недељу са новим идејама и конкретним пројектима… Поље пословних преговора је наглашено позицијом Венере у Лаву али реализација може да се продужи или за компликује услед отежаних околности! Добре вести као и помоћ ауторитета након 22 . септембра.

 

РИБЕ: Рибе су у фази када се боре да освоје неки нови модел живота. Преиспитују и своје и туђе мотиве и акције. Не дозволите лошој енергији да вас увуче у манипулацију… она може да дође у виду речи, кроз особу или ситуацију.

Велики труд и додатну креативну енергију улажете у нови начин зараде…

 

„Звуци Србије“

 

Сарадник : Сања Симовић, астролог, 064/029-10-93

Фејсбук страница – АстроКарта

 

Фото: Илустрација

 

 

%d bloggers like this: